Новата година е пълна с промени що се отнася до технологиите.

...
Новата година е пълна с промени що се отнася до технологиите.
Коментари Харесай

Новите функции, които WhatsApp подготвя

Новата година е цялостна с промени що се отнася до технологиите. Да вземем да вземем за пример приложението за известия WhatsApp. На пръв взор то постоянно наподобява едно и също, само че това не е по този начин, защото има доста промени, които то включва малко по малко. WeBetaInfo разгласява публикация, в която планува петте нови функционалности на приложението, които ще бъдат дейни за потребителите през 2022 година, пише . 

Получатели на фотография -  Въпреки че това е една от по-слабо развитите опции според WeBetaInfo, получателите на фотография могат да бъдат редактирани преди изпращането й. Точно под чата ще се появи дребна лента, която ще ни разреши да редактираме на кого изпращаме фотографията. Функцията ще работи както когато избираме снимката от камерата на WhatsApp, по този начин и от галерията на мобилния телефон.

Дизайни на профилите - В някои по-нови версии на Android към този момент е допустимо да се види новият дизайн на профилите, само че уебсайтът планува, че ще има цялостен редизайн на частните профили, както и на бизнес профилите. Ще има и нов бутон за търсене в чата, въпреки че по принцип тази алтернатива ще е налична единствено на iPhone.

Анимирани сърца -  Вие ли сте от тези, които изпращат аленото сърце единствено тъй като бие? Е, в този момент останалите сърца от други цветове също ще бъдат анимирани и ще имат собствен личен темп. Тази функционалност беше въведена през 2014 година, само че работеше само с аленото сърце.

Общности -  Това са варианти, които WhatsApp пазеше в безспорна загадка до момента, макар че имаше клюки и за това. По всичко наподобява, че тази функция ще дойде през 2022 година и ще има подобие с групи или конгреси. Общностите ще разрешат да имате до 10 групи и спомагателна група, в която администраторите могат да разгласяват известия и никой различен консуматор отвън групата няма да може да им написа. Има и дребна детайлност, а точно, че когато консуматор напусне общественост, той ще спре да вижда всички известия.

Близки компании -  Това би било нещо ново за пазара. Засега тази функционалност към този момент съществува в бразилската бета версия. Бизнесите, които са към нас, ще имат собствен личен акаунт в WhatsApp и ние ще можем да приказваме непосредствено с тях, без да се постанова да прибавяме контакт към нашия телефонен справочник. Ще има и филтри, с цел да изберете какъв вид бизнес търсите, като например ресторанти, месарница или други. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР